LIEVICK

TEAM LIEVICK

Noodle  |  Goldendoodle

Mijn naam is Noodle. Ik ben een lieve, eigenwijze, knappe, drukke en slimme Goldendoodle en geboren op 19-10-2020. Het liefst speel ik de hele dag met mijn lievelingsspeelgoed en vriendjes. Ik ben gek op snacks, spelen in de modder en chillen in de zon!

Mijn baasjes zijn gek op mij en hun interieur, daarom past LIEVICK helemaal bij ons. Vanaf dag één heeft LIEVICK ons hart verovert, we zijn dan ook erg trots dat we mogen deel nemen aan dit te gekke team! Wat zo leuk aan de producten is, is dat je ze helemaal naar eigen smaak kan maken, hierdoor zit er voor ieder wat wils bij, voor jezelf of als te gek verjaardagscadeautje! We hopen jullie te kunnen inspireren en wie weet krijgen jullie wel net zo een LIEVICK verslaving als ons!

Liefs Noodle en Robin

Oscaar  |  Engelse Cocker Spaniel

Hallo! Mijn naam is Oscaar. Ik ben een Engelse Cocker Spaniel, geboren op 20 mei 2022. Sinds kort vervoegen wij Team Lievick vanuit België. Leuk he? Ik ga elke dag met mijn kuif in de wind (of de airco) door het leven. Ondanks de brok puppy-energie die ik in me heb, poseer ik in ruil voor een lekker koekje maar al te graag voor de foto. Ik ben enorm enthousiast en vind het leuk om nieuwe hondjes en mensen te leren kennen.

Liefst van al ben ik aan het snuffelen in het bos of aan mijn Lievick toys. Gelukkig passen de lievick spullen ook perfect in het nieuwe huis van mijn pawrents. Win-winsituatie!

Jake  |  Welsh Corgi Pembroke

Hallo lieve allemaal! Mijn naam is Jake, een happy little loaf woonachtig in het mooie Amsterdam. Mijn leven is een geweldig avontuur bestaande uit o.a. lange strandwandelingen, stokken zoeken in het bos, het stelen van sokken & heel veel kusjes geven aan het liefst zo veel mogelijk mensen. Oh, vergeet ik haast het belangrijkste… Ik ben altijd opzoek naar de lekkerste snacks, hihi.

Mijn “Corgmahm”, Laura, maakt heel graag foto’s en nu heeft ze mij (een geboren model) als perfecte muse. Een gekke bek, het uitsteken van mijn tong en vooral mijn Corgi-smile stelen elke keer de show.

Naast dat ze mij heel graag op de foto zet, houdt ze ook ontzettend van esthetische interieuraccessoires. Deze twee passies komen goed van pas nu ik fluffluencer ben voor LIEVICK. Zij hebben prachtige producten voor haar en mij! Alle producten zijn naar eigen smaak te customizen en wij doggo’s kunnen ons geluk niet op met o.a. de speeltjes. Whoop whoop, wij hebben hier ontzettend veel zin in.

Liefs van ons!

Cooper  |  Australian Labradoodle

Hi! Mijn naam is Cooper. Ik ben een lieve, knappe Australian Labradoodle, geboren op 15-9-2021. Jullie kunnen me herkennen aan mijn warrige witte snor en (meestal) een grote lach op mijn gezicht. Ik hou ontzettend van spelen, slapen en kusjes geven! Oja, en koekjes..

Ik ben dol op leuke speeltjes, het liefst speeltjes waar ook een beetje uitdaging in zit. Thuis vinden ze het dan ook weer belangrijk dat het mooi in huis past.. En dan is er LIEVICK! Prachtige, interieurproof speeltjes, customizable bowls, treat jars en nog zoveel meer.. Ik ben groot fan en daarom ook super trots dat ik deel mag uitmaken van dit geweldige team!

Fenrir  |  Wolfhond

Hoi ik ben Fenrir, ook wel bekend als de grote vriendelijke wolf. Ondanks mijn stoere uiterlijk, ben ik namelijk een grote schat. Nu ben ik natuurlijk geen echte wolf, maar een Tsjechoslowaakse wolfhond.

Ik ben een echte avonturier en daarom is het super belangrijk dat ik goed eet. Dat doe ik het liefst uit mijn LIEVICK ‘blokkenbak’, beter bekend als de slowfeeder medium. Ook snuffel ik, samen met mijn grote zus Ciqala graag naar lekkers en daar zijn de LIEVICK enrichment producten super voor.

Wij zijn enorm trots dat we ons vanaf nu LIEVICK Fluffluencer mogen noemen!

Bailey |  Pomsky

Hi! Dit is pomsky Bailey op je scherm. Of zoals mijn dogmom me noemt de knuffelbeer. Ik ben geboren op op 8 april 2021 en woon in Amsterdam Noord.

Ik ben gek op lekker eten met allerlei supplementen en waar is dat nou mooier in dan in de food bowls van LIEVICK? Maar mijn favoriete bezigheid zijn enrichment speeltjes. Ik krijg er letterlijk geen genoeg van. Soms pak ik ze zelf op en breng ze naar mijn dogmom toe als hint… slim hè?

Onze LIEVICK verzameling groeit bijna elke maand wel.. de pinecone, MONTI, likmat of NOU + BREUER. Alle materialen zijn zo fijn en duurzaam! En ook allemaal net even anders dan anders. We zijn al sinds dag 1 fan, maar nu ook echt officieel en we kunnen niet wachten om te zien welke leuke en mooie producten er nog toegevoegd gaan worden…

Pootje van Bailey

Keira  |  Keeshond

Hey! Mijn naam is Keira en ik ben een Grote Wolfsgrijze Keeshond. Je kunt mij omschrijven als een vrolijke levensgenieter. Samen met mijn baasjes ga ik het liefste op avontuur en maken we graag lange wandelingen. Ik ben ontzettend sociaal naar andere mensen en dieren maar vooral ook heel erg gehecht aan mijn baasjes. Daarnaast ben ik heel makkelijk te trainen. Ze zeggen dat ze maar geluk met mij hebben gehad en daar kan ik ze natuurlijk geen ongelijk in geven!

Mijn dog-mom is gek op fotografie, video grafie en bewerken en ik sta dan graag model. Daarnaast is ze gek op de LIEVICK producten én interieur, de perfecte combo! Met name de slow feeders zijn hier favoriet omdat ze zo een mooie maaltijd voor mij kan bereiden waar ik extra plezier in heb!

Wij vinden het ontzettend leuk om deel uit te maken van dit team en hopen jullie ook te kunnen inspireren.

Liefs, Keira & Sanne

Evie  |  Pomsky

WOEF! Mijn naam is Evie. CEO van LIEVICK en trotse member van het team. Ik ben een Pomsky, geboren op 23-04-2020. Ik ben super lief, sociaal en een echte allemansvriendin.  Mijn dagelijkse activiteiten bestaan uit snackjes eten, slapen en regelmatig gezellige playdates met heel veel hondjes.

Als CEO van LIEVICK is het mijn taak om alle producten uitgebreid te testen en te proeven. Echt een hele zware en serieuze functie, maar alles zodat andere fluffs er ook volop van kunnen genieten! Ons favoriete product is de small bowl, al kon huumom heel lang niet kiezen welke zij graag wilde. Begrijpelijk met zoveel keuze, toch?

Puck & Lindy  |  Pomsky

Hallo! Wij zijn Puck en Lindy, COO en CFO van LIEVICK en trotse ambassadeurs! Wij lijken ontzettend op elkaar, maar zijn geen familie. We zijn 1 en 1,5 jaar oud, houden ontzettend van spelen!

We zijn dan ook heel blij dat we bepalen welke speeltjes we opnemen in het LIEVICK assortiment, zodat we zeker weten dat jullie dit ook enorm leuk gaan vinden! Daarnaast testen we alle bowls grondig, maar zijn het meest fan van de medium bowl met marble design. Die eten toch iets lekkerder dan de rest!

Volg ons op instagram  |  @lievick_