LIEVICK

FAQ

Veelgestelde vragen & antwoorden

Verzenden & retourneren

Verzendmethodes en -kosten verschillen per land en worden berekend tijdens het afrekenen. Wanneer een bestelling internationaal wordt afgeleverd, kan deze onderworpen zijn aan invoerbelastingen, douanerechten en/of kosten die worden opgelegd (bijvoorbeeld administratiekosten) door het land van bestemming. Deze kosten zijn doorgaans verschuldigd zodra het pakket in het land van bestemming is aangekomen.

LET OP: De koper is verantwoordelijk voor het betalen van alle mogelijke extra kosten zoals invoerrechten, belastingen en inklaringskosten. Deze kosten kunnen sterk variëren en zijn vaak gebaseerd op de prijs en het type artikel, het gewicht en de afmetingen van het pakket, het land van herkomst en de belastingen, heffingen en toeslagen van het land van bestemming. Deze kosten worden ook niet terugbetaald in geval van een retour.

Veel van onze producten worden op bestelling met de hand gemaakt. Houd rekening met verzending binnen 3-6 weken. De toys, paw balm, likmatten, enrhchment producten, spreads en PlaqueOff producten worden altijd de volgende werkdag verzonden. Stuur ons een berichtje op social media of per mail naar hello@lievick.com indien jouw bestelling extra haast heeft.

Over het algemeen ontvang je de bestelling na verzending binnen 1-2 dagen in Nederland. Dit is afhankelijk van de drukte bij de vervoerder.

Natuurlijk! Nadat we jouw bestelling naar het postkantoor hebben gebracht, ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je controleren wanneer jij jouw bestelling kunt verwachten.

Natuurlijk! Bij het uitchecken heb je de mogelijkheid om een ander afleveradres in te vullen, dan het factuuradres. Je bestelling zal dan bezorgd worden bij het ‘afleveradres’. Ook handig als je iemand het als cadeautje wil sturen!

Bijna al onze producten worden met liefde handgemaakt. Het kan daarom zijn dat de kleuren of patronen enigszins afwijken. Het is daarom niet mogelijk om de handgemaakte producten te retourneren.

Retourneren van de overige producten in de originele staat binnen 14 dagen na ontvangst is wel mogelijk. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Mocht je echt niet tevreden zijn met je aankoop, neem dan contact met ons op via social media of stuur een e-mail naar hello@lievick.com. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Stuur ons een e-mail via hello@lievick.com binnen 3 dagen na ontvangst van de beschadigde bestelling. Sluit de volgende informatie bij in de e-mail:

  1. Ordernummer
  2. Foto van de beschadigde producten
  3. Foto van de beschadigde verzenddoos
  4. Foto van het verzendlabel op de verzenddoos


We vragen je om geen bestellingen te retourneren totdat je een reactie van ons hebt ontvangen. We zullen ons best doen om dit samen op te lossen.

Je kan via iDeal, Bancontact en Paypal betalen. Mocht dit niet mogelijk zijn voor je, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Product

Bijna al onze producten worden met liefde handgemaakt. Dit gebeurt in kleine hoeveelheden om verspilling te vermijden. Hierdoor kunnen kleine variaties in kleuren en patronen voorkomen binnen hetzelfde product. Wij doen ons best om alles zo uniform mogelijk te houden, maar tegelijkertijd benadrukt dit ook het handgemaakte en unieke karakter van alle producten.

Het item is geseald en kan worden schoongemaakt met een vochtige doek en milde zeep. Het gebruik van agressieve schoonmaakproducten of hard schrobben zal het oppervlak van het product kunnen beschadigen. We raden aan om sterke verontreinigingen zoals wijn of koffie zo snel mogelijk op te ruimen. De bowls kunnen schoongemaakt worden met een zachte spons, water en zeep. Wij raden schuursponsjes of een afwasborstel ten zeerste af. Dit kan beschadigingen veroorzaken en zorgt ervoor dat het product niet meer waterproof is.

Door de aard van het materiaal en het productieproces kunnen er wat luchtbellen op onze producten zitten. Deze proberen wij zoveel mogelijk te beperken. Aangezien alle producten handgemaakt zijn, is dit niet altijd gegarandeerd.

Onze producten zijn op waterbasis en hoewel onze producten zijn geseald en daardoor waterbestendig en voedselveilig zijn, zijn ze niet vaatwasser- of magnetron bestendig.

De producten zijn geseald en zijn water-, olie- en vet bestendig. De HOME producten zijn niet bedoeld om voor een lange periode aan water bloot te stellen.

Onze producten worden gemaakt van een composietmateriaal op waterbasis, zonder oplosmiddelen,  vrij van VOC’s en is daardoor veilig voor gebruik. 

Onze BOWLS worden afgewerkt met een zeer sterke sealer die is getest op voedselveiligheid en  water- vuil- en olie afstotend is.  

Onze home producten worden ook behandeld met een sealer die is getest op voedselveiligheid. Hierdoor mogen onze HOME producten in aanraking  komen met voedsel, maar zijn niet bedoeld om van te eten.

Zeker en graag! Als je iets ziet dat je leuk vindt, maar het liever in een andere kleur hebt om beter bij je interieur of wensen te matchen, dan proberen wij dit graag voor je te maken. Neem contact met ons op via social media, vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar hello@lievick.com. 

Houd er rekening mee dat maatwerk bestellingen langer duren en niet kunnen worden geretourneerd.

De producten van Lambwolf zijn gemakkelijk te wassen met een voorzichtig programma. Laat ze daarna drogen (niet in de droger!). Tussen wasbeurten in kun je ze gemakkelijk stofzuigen om de grootste vuil eraf te halen.

Volg ons op instagram  |  @lievick_